Workstation • Amsterdam is het HD film&video productiebedrijf van regisseur John Twigt. Sinds 1988 staan wij voor kwaliteit, creativiteit en passie. De wortels liggen bij TV, maar inmiddels produceren en regisseren we documentaire’s, reportage's, moodfilms, commercials, muziekvideo's en nog veel meer, voor bedrijven, instellingen, artiesten, overheid en omroep. In opdracht en in eigen beheer. Door de persoonlijke benadering van John Twigt waarbij vakmanschap en creativiteit voortdurend samengaan met inzet en hartstocht, creëren we films waarbij de boodschap altijd centraal staat. Lees verder

FOTY Awards

John Twigt is genomineerd bij de Foty Awards. Oftewel: hij kan Freelancer of the Year worden. Maar dan moet hij natuurlijk heel veel stemmen ontvangen.
Laat weten wat je van Johns werk vindt en stem op hem. Hieronder kun je je stem uitbrengen. John zal je eeuwig dankbaar zijn :-)

In Produktie : Alienation

John Twigt creëert op het ogenblik een dansfilm naar eigen scenario en met choreografie van Asuka Watanabe. Alienation is een dansfilm van choreografe/danser Asuka Watanabe en filmmaker John Twigt. Alienation verbeeldt de toenemende moeite van de moderne mens om werkelijk contact te maken. Premiere in 2016Check it out!

In Produktie : Centraal Museum Utrecht

Voor RTV Utrecht produceert Workstation-Amsterdam onder regie van John Twigt een drietal korte documentaires over het Centraal Museum in Utrecht. Uitzendingen 19 en 26 december 2015 en 2 januari 2016.